نشریه قرآنی سراج منیر

نشریه قرآنی سراج منیر گامی است در مسیر نورانی و بی انتهای قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام

نشریه قرآنی سراج منیر

نشریه قرآنی سراج منیر گامی است در مسیر نورانی و بی انتهای قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام

نشریه قرآنی سراج منیر

باسمه تعالی
سعی حقیر در این تارنگار این است که در حد توان آشنایی بیشتری نسبت به ارزشمندترین یادگاران پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) یعنی قرآن کریم و اهل بیت (علیهم السلام) پیدا کنیم و در مسیر بندگی و تقرب به خدای متعال به دامان آن دو ثقل الاهی تمسک جوییم که راهیابی به حقیقت بندگی جز از طریق آن دو، میسر نمی گردد. (واحد قرآن و عترت علیهم السلام مدرسه حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف)

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
نویسندگان

بی نظیر در دنیا _ بالاتر از هر سلاحی

چهارشنبه, ۲۳ بهمن ۱۴۰۴، ۰۷:۳۰ ق.ظ

دریافت
مدت زمان: 3 دقیقه 55 ثانیه

بسم الله الرّحمن الرّحیم

روز بیست‌ودوّم بهمن در هر سال، روز رونمایی از قدرت و عزّت ملّت ایران است؛ ملّتی بحمدالله باانگیزه، بااراده، ثابت‌قدم، قدردان، و آگاه از مصالح و مفاسد خود.

 آن روزی که بیست‌ودوّم بهمنِ اوّل اتّفاق افتاد، ملّت ایران یک فتح بزرگ کرد؛ توانست خودش را و کشورش را از دخالت بیگانگان نجات بدهد. آن بیگانگان در طول این سالها همیشه خواسته‌اند وضعیّت سابق را دوباره برگزار کنند؛ [امّا] ملّت ایران ایستاده. مظهر این ایستادگی، روز بیست‌ودوّم بهمن است.

این راه‌پیمایی در دنیا بی‌نظیر است. در هیچ جای دنیا، ما هرگز سراغ نداریم که بعد از سالهای متمادی، روز استقلال و روز ملّیِ کشور، هر سال این‌جور با جمعیّت‌های عظیم در سراسر کشور مواجه بشود، و [مردم] بتوانند خودشان را نشان بدهند. امروز ملّت ایران با راه‌پیمایی در خیابانها خودش را نشان میدهد؛ و کسانی را که طمع در ایران اسلامی و در جمهوری اسلامی و در منافع این ملّت دارند، به عقب‌نشینی وادار میکند.

قدرت ملّی بیش از آنکه به موشک و هواپیما ارتباط داشته باشد، به اراده‌ی ملّتها و ایستادگی ملّتها ارتباط پیدا میکند. شما بحمدالله در قضایای مختلف ایستادگی را نشان داده‌اید، اراده‌ی خودتان را نشان داده‌اید؛ باز هم نشان بدهید و دشمن را مأیوس کنید. تا دشمن مأیوس نشود، یک ملّت در معرض آزار و اذیّت قرار میگیرند؛ باید دشمن را مأیوس کرد. مأیوس ‌بودن دشمن، با اتّحاد شما است، با قدرت فکر و اراده‌ی شما است، با انگیزه‌ی شما است، با ایستادگی در مقابل وسوسه‌های دشمن است؛ اینها قدرت ملّی را تشکیل میدهد.

ان‌شاءالله جوانان ما بتوانند در میدانهای مختلف ــ در میدان علم، در میدان عمل، در میدان تقوا و اخلاق، در میدان پیشرفتهای مادّی و معنوی ــ هر چه بیشتر پیش بروند و اقدام کنند و برای کشور افتخار درست کنند. و روز بیست‌ودوّم بهمن مظهر همه‌ی اینها است؛ همه در خیابانها ظاهر میشوند و شعار میدهند و حقایق را بیان میکنند و همبستگی خودشان را اعلام میکنند؛ و ملّت ایران وفاداری خودشان به جمهوری اسلامی را اعلام میکنند.

امیدواریم ان‌شاءالله این بیست‌ودوّم بهمن هم مثل همه‌ی بیست‌ودوّم بهمن‌های سالهای گذشته شکوه ملّت ایران را مضاعف کند، افزون کند؛ و ملّتهای دیگر را، دولتها و قدرتها و دیگران را در مقابل ملّت ایران وادار به خضوع و خشوع بکند؛ که ان‌شاءالله همین‌جور هم خواهد شد.

والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
۱۴۰۴/۱۱/۲۰           

  • ابراهیم سامانی

22 بهمن

آقا

انقلاب اسلامی

سخنان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی